Şerefiye Ortaokulu

Vizyon: Öğrenci mevcudumuzun az olması avantajını kullanarak, her öğrenci ile birebir ilgilenerek öğrenci başarısı ve öğrenci davranışları bakımından önce Çilimli de daha sonra Düzce de en kaliteli okul olmaktır.

Misyon: Okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş çevresiyle etkili iletişim kurabilen, aldığı sorumlulukları yerine getirebilen, teknolojiden yararlanabilen, bilgisinden ve yeteneklerinden dolayı kendine güvenen, sorunlarına çözüm getirebilen, ATATÜRK ilke ve inkılâpları doğrultusunda kendini çağın gereklerine hazırlayan, sanat ve estetik duygusu gelişmiş, öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar: -2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUN SAYISI:33 ANADOLU LİSESİNİ KAZANAN:23 YERLEŞTİRME BAŞARISI:%70- -2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUN SAYISI:24 ANADOLU LİSESİNİ KAZANAN:11 YERLEŞTİRME BAŞARISI:%45- -2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUN SAYISI:25 ANADOLU LİSESİNİ KAZANAN:18 YERLEŞTİRME BAŞARISI:%72- -2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILLI MEZUN SAYISI:18 ANADOLU LİSESİNE GİDEN SAYISI:9, SAĞLIK MESLEK LİSESİNE GİDEN SAYISI:3, MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSELERİ:2, ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ:4

Saatler: 08.35 - 15.15 ARASI NORMAL EĞİTİMDİR. PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA GÜNLERİ KURS SAATLERİMİZ: 15.30-16:55 DİR. CUMARTESİ GÜNÜ İSE KURS SAATLERİMİZ: 08:30-15:35 DİR.
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: SPOR, YAP SÜT İÇ, SAĞLIKLI YAŞA
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK 4006 PROJELERİ