Hasan KARADAYI - Okul Müdürü

1968 Düzce doğumluyum. İlkokulu Sarımeşe İlkokulunda, Ortaokulu Çilimli Ortaokulunda, liseyi Düzce Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünde bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi  Adalet Yüksekokulunu bitirdim. Ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Enstitüsünü bitirdim.  İstanbul Devlet Güvenlik Mahkemelerinde idarecilik yaptıktan sonra 2003 yılında Ordu ili Mesudiye İlçesi Pınarlı (Karıca ) köyünde Öğretmenliğe başladım.

2003 -2010 yılları arasında Yenivakıf İlköğretim Okul Müdürlüğü 2010-2014 yılları arasında ise Esenli İlköğretim okulunda Okul Müdürlüğü  yaptıktan sonra  25 Eylül 2014 tarihinde Şerefiye Ortaokulunda okul müdürü olarak göreve başladım.